Trädgårdsarbete

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL &
HJÄLP I TRÄDGÅRDEN I STOCKHOLM

365

Trädgårdsskötsel

året om

Professionell hjälp med trädgården

Vi är ett arbetar med trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning åt företag, föreningar och privatpersoner i hela Stockholm.

Nöjda kunder och hög kvalité på utförda jobb är viktigt för oss. Våra utbildade och erfarna trädgårdsmästare och anläggare är en förutsättning och del av vårt arbetssätt.


Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder från enstaka besök till återkommande trädgårdsskötsel. Vi har avtalskunder och där vi löpande tar ansvar för trädgårdar, tomter och parker.


Vi arbetar i hela Storstockholm året om!
Hör gärna av er via telefon, mejl eller kontaktformulär.

Våra tjänster inom trädgårdsskötsel

Här är exempel på några av de tjänster som vi erbjuder:

 • Gräsklippning
 • Lövkrattning
 • Ogräsrensning
 • Beskärning av träd, buskar och träd
 • Häckklippning
 • Plantering
 • Trimning
 • Röjning av sly
 • Lövkrattning & lövblåsning
 • Bortforsling av löv, kompost och gräsklipp

 • Grävarbeten

Vi erbjuder även planering av trädgårdar och planteringstjänster. Behöver ni förnya eller helt behöver hjälp med att nyanlägga en trädgård hjälper vi er med det.

För längre uppdrag med regelbunden trädgårdsskötsel erbjuder specialpriser. Ring oss för trädgårdsskötsel 08-760 20 25 så vi löser era behov av trädgårdsskötsel i Stockholm!

 
 
 
Hyr diskare i Stockholm
Hyr diskpersonal i Stockholm

Timpris Trädgårdsskötsel

Behöver du ha hjälp i din trädgård? Du som kund bestämmer själv om du vill ha hjälp vid enstaka tillfällen eller om du vill ha löpande hjälp genom hela året. Vi tar fram den bästa lösningen för just dig.


De flesta trädgårdstjänster räknas som hushållsnära tjänster och är därmed avdragsgilla till 50% med RUT-avdraget. Detta dras av direkt på er faktura. Läs mer på Skatteverket.se

Är du ute efter förnyelse i trädgården?

Vi har billiga timpris på trädgårdsskötsel. Är du berättigad till RUT-avdrag betalar du endast halva timpriset

Trädgårdshjälp i Stockholm

Under åren har vi hjälpt till i många trädgårdar i hela Stockholm med allt som kan tänkas när det gäller trädgårdshjälp.

Det brukar var många som behöver hjälp i början av säsongen så boka gärna din hjälp i god tid för att vara säkra på att få hjälp!

De allra allra flesta av våra uppdrag kommer från rekommendationer från tidigare kunder

 

Vårt mål och vår filosofi är att leverera konkurrenskraftig kvalitet till låa priser. Detta har lett till många återkommande kunder.

Vårstädning av trädgården

På våren är dags att börja tänka på trädgårdssäsongen, så att du och trädgården får en bra start på sommaren.


Vi är experter på att förbereda din trädgård inför kommande soliga tider. Vårstädning passar för den lilla som stora trädgården. Vi hjälper vi dig att kratta löv, beskära ner döda växter, föryngra buskar, sopa rent från vinterns skräp. och förbereda trädgården försäsongen. Har du kompost eller tar hand om ditt eget trädgårdsavfall är det toppen, annars ordnar vi med miljövänlig transport av det.


Kontakta oss nu så du får den tid som passar dig bäst!

Billigt trädgårdsarbete

Idag är Jeshua Service mångas självklara val vid trädgårdsskötsel i Stockholm tack vare ständigt arbete med att leverera en hög nivå på personalen.


Trädgårdsgårdshjälp, trädgårdsmästare sökes eller specifikt vissa tjänster som plantering, krattning, lövblåsning ser vi att våra kunder söker efter. Kanske vet du inte exakt vad det är du behöver ha men att du behöver vår hjälp! Vi utför alla typer av trädgårdsskötsel för din utemiljö. Tillsammans löser vi ut vad det är du och din trädgård behöver.

 

För enklare tjänster som gräsklippning erbjuder vi det billigt och prisvärt.

BLI KONTAKAD

Lämna ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort för att erbjuda inom trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel i hela Stockholm

Vi utför trädgårdsskötsel och trädgårdshjälp i hela Stockholm län och alla dess kommuner.
Känn dig välkommen att kontakta oss för hjälp med trädgården. Vi hjälper dig oavsett var i Stockholm du bor: Botkyrka, Bromma, Danderyd, Haninge, Huddinge, Hägersten, Järfälla & Jakobsberg, Kungsholmen, trädgårdsarbete Lidingö, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Sigtuna & Märsta, Salem, Södermalm, Södertälje, Solna, Stockholm, Sundbyberg, trädgårdsskötsel Täby, Vallentuna samt Åkersberga

24/7 SERVICE

 • Trädgårdskötsel för era behov

 • Vårstädning med kort varsel

 • Tradgårdsskötsel med avtal 

NÖJDA KUNDER

 

“Jeshua Service hanterar vårt trädgådsskötsel på bästa sätt”

 

Petra, Villägare

KONTAKT

 

kontakt@jeshuaservice.se

Trädgårdsskötsel i Stockholm

08-760 20 25