Diskare

Kompetenta diskare till din restaurang

 

Jeshua Service är seriös leverantör av bemanningstjänster inom hotell och restaurang i Stockholm.

 

Vi har lång erfarenhet av personaluthyrning av diskare och diskpersonal. Våra diskare har erfarenhet från disk i restaurang, kan hantera maskiner, fin- och grovdisk. Vi erbjuder diskpersonal under dagtid, kvällstid samt helger.

PROFESSIONELLA

DISKARE I STOCKHOLM

24/7

Diskpersonal

Professionell uthyrning av diskare i Stockholm

Jeshua Service tillhandahåller personal med rätt kompetens och erfarenhet för diskning och restaurangstädning. Vi inriktar oss mot restauranger, barer, nattklubbar och caféer i Stockholmsregionen.

 

Med inhyrd diskpersonal kan du enkelt lösa bemanning till din restaurang i Stockholm. Det spelar ingen roll om det är kortare eller långtidsuppdrag, vi löser era behov av diskare. Vi erbjuder endast med kompetent och erfaren personal.

 

Våra diskare bemästrar ordning i köket genom att diska glas, tallrikar, kastrullar, köksutrustning- och redskap. De underlättar de tidskrävande ordningsuppgifter för att kökspersonalen ska fokusera på mattillredning.

BLI KONTAKTAD

Lämna ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort för att erbjuda restaurangstädning

 
 
 

Vi gör vårt bästa för att vår personal ska vara engagerade i sina arbetsuppgifter genom att ge dem information och kunskap som behövs för arbetet. Med inhyrd diskpersonal slipper du som företagare tänka på anställningar och försäkringar. Vår personal arbetar med bra villkor hos oss och är försäkrade.

 

Jeshua Service erbjuder effektiva bemanningstjänster för Hotell- & Restaurangbranschen i Stockholm med professionalism, prisvärdhet, anpassning och tillgänglighet.

 

För oss är det viktigt att leverera ordning och renlighet vid diskning eftersom vi tycker att kökspersonalen förtjänar vara omgiven av en fräsch och städad miljö. Ring oss på

08-760 20 25 så vi löser era behov av diskare i Stockholm!

Hyr diskare i Stockholm
Hyr diskpersonal i Stockholm

Fördelar med att hyra diskpersonal

Genom att hyra diskare kan er verksamhet fokusera på restaurangens utveckling. Ni sparar värdefull tid genom att vi tillhandahåller de diskare som behövs.

 

Fördelar med att hyra diskare är:

• Flexibilitet, du betalar bara för de timmar du har behov av.

• Produktiv personal, ni har inga kostnader vid sjukfrånvaro

• Rätt kompetens, vår personal är redo att börja hos dig

• Slipp administration, vi sköter lön, arbetsgivaravgifter och övriga kostnader

Våra diskare samarbetar med kökspersonalen och håller ett bra och högt tempo då vi kräver en god fysik från dem. Arbetet som diskare är omväxlande eftersom det kan förekomma diskning för hand av köksredskap som kökspersonal begär inom kort tid.

 

Verksamhetens gäster förväntar sig bästa service och värdskap vilket bör kombineras med lösningen att oss tillsätta vår arbetspersonal.


När ni väljer oss som bemanningsföretag för er verksamhet för att tillsätta diskare tar vi hänsyn till verksamhetens behov, uppdragets krav samt tidsplan.

Välutbildade personal

All vår diskpersonal har god kunskap inom restaurangdiskning och flera års erfarenhet.

 

Internutbildning och handledning är våra naturliga inslag för vår personal. Våra diskpersonal arbetar effektivt för att fokuserat mot slutresultatet, som är att leverera hög kvalité av ordning, renlighet och noggrannhet.

När vår diskpersonal genomför internutbildning utbildas de i miljö, hygien, städ, tvätt och maskinhantering. De behärskar köksmiljö vid det kalla och varma vatten, bullernivå samt har god fysik för tunga lyft för att arbeta i fartfyllt tempo.

 

Vår diskpersonal underlättar det dagliga arbetet för er kökspersonal och servicepersonal.

24/7 SERVICE

  • Resturangstädning för era behov
  • Diskpersonal med kort varsel
  • Långtidsuthyrning av personal

NÖJDA KUNDER

 

“Jeshua Service hanterar vårt personalbehov och städning på ett utmärkt sätt”

 

Peter, Resturangägare

KONTAKT

 

kontakt@jeshuaservice.se

08-760 20 25