Tjänster

Våra tjänster

Restaurangstädning Stockholm

RESTURANGSTÄDNING

Vi har stor erfarenhet från städning av restauranger, barer, nattklubbar och caféer. Vi anpassar städarbetet efter era behov

Diskare Stockholm

DISKARE

Våra erfarna diskare kan hantera diskplock, maskiner samt både fin- och grovdisk. Vi är flexibla och utför kvälls- samt helgarbete.

Flyttstädning Stockholm

SNÖRÖJNING

Vi är experter på takskottning, snöskottning och snöröjning.

snabbt, enkelt och prisvärt.

Hotellstädning Stockholm

HOTELLSTÄDNING

Vi har stor erfarenhet från städning av hotell, både rumsstädning samt allmänna utrymmen. Vi löser era behov.

TRÄDGÅRDSARBETE

Vi tar hand om allt runt trädgårdsarbete, trädgårdsskötsel och gräsglippning samt lövkrattning.

Trädgårdsskötsel
Diskare Stockholm

MÅLARE

Inga projekt är för stora eller för små för våra målare. Vi tar ann både hela målningar från grunden likväl som ommålningar för att fräscha upp din omgivning.

Flyttstädning Stockholm

FÖNSTERPUTS

Med många års erfarenthet i ryggen kan vi erbjuda dig professionell fönsterputs 

snabbt, enkelt och prisvärt.

Trädgårdsskötsel

FLYTTSTÄDNING

Vi utför allt med flyttstädning, Vår trevlig och effektiva städpersonal är rätt val när du ska flytta och vill ha det bekymmerslöst.

Hoteltjänster


Vi på Jedhua Service erbjuder högkvalitativ städning inom hotellstädning, restaurangstädning samt städning av konferenslokaler. Tack vare engagemanget hos vår erfarna och väl omtyckta personal får ni en noggrann städning ner till minsta detalj. 

MER ÄN DITT VANLIGA STÄDFÖRETAG

Vi gör det extra för att hjälpa dig

Vill du ha ett välstädat hem, kontor eller ett trapphus men din tid räcker inte till? Anlita oss som ditt städföretag i Stockholm. Jeshua Service är ett etablerat städföretag som utför alla sorters städning åt privatpersoner och företag. Vi erbjuder ett stort utbud av städtjänster. Vi är alltid flexibla och anpassar städningen efter dina behov och krav.

Vi hjälper dig bemanna restauranger, hotell, caféer & nattklubbar med diskpersonal. Det spelar ingen roll om du behöver diskpersonalen för enstaka dagar eller månader. Vi är flexibla och anpassningsbara. Kontakta oss så löser vi ditt behov, vi är alltid prisvärda och tillhandahåller kompetent personal!

BLI KONTAKTAD

Behöver du en seriös leverantör av städtjänster? Är din resturang eller ditt hotell i behov av diskpersonal? Vi hjälper med såväl temporära behov som längre. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal.

 
 
 
Kontakta os för bemanning