Restaurangassistans

Restaurangassistans & bemanning

 

När ni hyr restaurangpersonal genom vår restaurangassistans och restaurangbemanning får ni en flexibilitet i er verksamhet, vi hjälper er med att hitta en lösning som är anpassad efter era behov.

 

Det spelar inger roll om ni behöver hjälp med enstaka arbetspass eller längre perioder, vi löser det!

RESTAURANGASSISTANS

& BEMANNING I STOCKHOLM

24/7

Bemanning

Professionell restaurangpersonal med kort varsel

När ni hyr restaurangpersonal genom vår restaurangassistans och restaurangbemanning får ni en flexibilitet i er verksamhet, vi hjälper er med att hitta en lösning som är anpassad efter era behov. Det spelar inger roll om ni behöver hjälp med enstaka arbetspass eller längre perioder, vi löser det!

 

Med våra bemanningstjänster för att hyra in restaurangpersonal får ni bättre förutsättningar för att hantera produktionstoppar och högsäsonger.

 

Vi arbetar uteslutande jobbar med diskare och restaurangpersonal. Det gör att vi kan vara mer effektiva i vår tillsättning av rätt kandidat. Vi tar bemannar för både stora och mindre uppdrag såväl som kortare och längre uppdrag. Kontakta oss för att få veta mer vad vi kan göra för ert företag.

De diskare vi erbjuder har i regel minst 1 års erfarenhet som diskare och är självgående efter en introduktion arbetsplatsen. Våra professionella diskare gör skillnad i din verksamhet.

 

Via vår tjänst restaurangbemanning & restaurangassistans kan du som driver hotell, restaurang, cateringverksamhet eller nattklubb enkelt och snabbt hyra in extrapersonal inom städning, plock, disk och liknande. Du väljer själv hur länge du behöver bemanningen och betalar bara för de arbetade timmarna. Ange vad du behöver hjälp med och vi återkommer till dig.

 

För oss är det viktigt att leverera ordning och renlighet vid diskning eftersom vi tycker att kökspersonalen förtjänar vara omgiven av en fräsch och städad miljö. Ring oss på vårt journummer för restaurangassistans 08-760 20 25 så vi löser era behov av diskare i Stockholm!

 
 
 
Hyr diskare i Stockholm
Hyr diskpersonal i Stockholm

Jeshua Service, din partner inom restaurangassistans

Jeshua Service är ett väletablerat bemanningsföretag inom restaurangbranschen. Vi arbetar främst med bemanning och restaurangassistans för restauranger, nattklubbar, hotell och caféer som är i behov av personal, både vid akuta situationer samt som helhetspartner.

 

Jeshua Service syfte är att erbjuda en erfaren och kunnig samarbetspartner för att tillsätta kvalitetssäkrad restaurangpersonal såsom för enstaka dagar eller flera månader. Våra förutsättningar baseras på våra många års erfarenhet inom hotell och restaurang.

Vi har sedan vi startat varit noga med att vara en stöttande och seriös aktör för restaurangbranschen. Det innebär att vi är noga med att inte ta ut överpriser från våra kunder för den diskpersonal och städpersonal som vi hyr ut. Det uppnår vi genom att inte lägga onödiga pengar på marknadsföring eller överdrivna administrationskostnader.

 

Vårt mål och vår filosofi är att leverera konkurrenskraftig kvalitet till lägre priser än andra inom restaurangassistans och bemanning. Detta har lett till många återkommande kunder.

BLI KONTAKTAD

Lämna ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort för att erbjuda restaurangbemanning

Restaurangbemanning i Stockholm med kvalitet

Vi sätter kunden i fokus genom att först en av våra arbetsledare åker till verksamheten för att få en uppfattning av verksamhetens behov och önskemål samt antecknar tydliga instruktioner därefter presenterar vi vår restaurangpersonal. Vi arbetar efter verksamhetens behov då inget uppdrag är fort stort eller för litet för oss. Genom våra bemanningsstrategier bidrar vi till verksamhetens utveckling för bästa möjliga resultat.

 

Vårt samarbete går ut på att verksamheten ska undvika ägna tid för att kontrollera personalen, administrativt arbete samt att få bättre översikt av kostnader.

För att samarbetet ska fungera krävs gemensamt ansvar både från oss och verksamheten då vi strävar efter god arbetsmiljö. 


Det är våra arbetsledare som tar hand om introduktion enligt de instruktioner vi får från verksamheten som vi delar upp i ett flertal steg för att sträva efter en djupinlärning då det inte ska bli för mycket information på en gång för vår restaurangpersonal.

 

Idag är Jeshua Service många restaurangers självklara val vid personalbrist tack vare ständigt arbete med att leverera en hög nivå på personalen. Genom att vara ett pålitligt bemanningsföretag anlitar många restauranger oss året runt.

24/7 SERVICE

  • Resturangstädning för era behov
  • Diskpersonal med kort varsel
  • Långtidsuthyrning av personal

NÖJDA KUNDER

 

“Jeshua Service hanterar vårt personalbehov och städning på ett utmärkt sätt”

 

Peter, Resturangägare

KONTAKT

 

kontakt@jeshuaservice.se

Restaurangassistans journummer

08-760 20 25