Restaurangstädning

PROFESSIONELLT RENT I RESTAURANGER

 

Vi har stor erfarenhet från städning av restauranger, barer, nattklubbar och cafér. Vi anpassar städarbetet efter era behov och förstår vikten av att hålla restaurangen ren 24/7. Ni väljer om städningen ska utföras under dag, kvälls eller nattetid.

RESTAURANGSTÄDNING

I HELA STOCKHOLM

24/7

Restaurangstädning

Vi hjälper er att hålla rent i restaurangen, köket & baren

Som erfaret städföretag vet vi hur viktigt det är att restaurangen är snygg och ren för att kunden ska känna sig nöjd och vill komma tillbaka.

 

Jeshua Service ställer höga krav på säkerhet, rutiner, hygien, känsla och renlighet för att skapa en attraktiv miljö i er restaurang. Vi lovar största möjliga hygien! Med anpassade rengöringsprodukter håller vi rent i er restaurang, café eller nattklubb. Vi anpassar också städrutinerna efter er verksamhets så ni inte ska störas av våra städare, därför kan du välja om städningen ska utföras under dag, kvälls eller nattetid.

Det är av högsta vikt att hålla en restaurang ren eftersom det är en stor del av kundens upplevelse och helhetsintryck. En ostädad restaurang blir lätt en faktor som gör att du förlorar kunder. Väljer du att låta Jeshua Service sköta städningen är det inget problem, vi tar oss an alla typer av restauranger och utför restaurangstädning med högsta kvalité i hela Stockholm.

 

Vi förstår vikten av att hålla restaurangen ren 24/7 och vi gör vårt yttersta för att uppfylla dina förväntningar på städningen av din restaurang i Stockholm. Vi arbetar systematiskt för att hålla din restaurang i Stockholm välstädad och inbjudande.

Restaurangstädning med högsta hygien

Städning av restauranger och caféer samt andra miljöer som hanterar livsmedel ställer extra höga krav på hygien. När det kommer till städning av restauranger är vi ytterst noga med hygien och vill att allt vi städer ska vara kliniskt rent.

 

Vi på Jeshua Service har stor erfarenhet inom detta område och många nöjda kunder som anförtror städningen av deras restauranger åt oss. Vi använder oss av anpassade rengöringsprodukter för största möjliga hygien samt tar fram de optimala städrutinerna anpassade din restaurang för bästa hygien, effektivitet och renhet. Vill ni fräscha upp ett slitet badrum får bra hjälp hjälpa med renovera badrum i Stockholm.

BLI KONTAKTAD

Lämna ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort för att erbjuda restaurangstädning.

 
 
 

Oavsett om det gäller en klassisk restaurang, en lunchrestaurang, en bar, en nattklubb eller ett café så hittar vi den bästa lösningen när det gäller städtider, städmoment och frekvens. Låt oss ta hand om städningen så du kan fokusera på att leverera god mat och oslagbar service. Vi skräddarsyr en individuell lösning för din restaurang och utför städningen när det passar er bäst och så ofta det behövs.

 

Vi är experter på restaurangstädning och hjälper dig gärna hålla rent på din restaurang. Kontakta oss på

08-760 20 25 eller maila kontakt@jeshuaservice.se om du är intresserad restaurangstädning i Stockholm.

Professionell städning restaurang
Restaurangstädning

24/7 SERVICE

  • Resturangstädning för era behov
  • Diskpersonal med kort varsel
  • Långtidsuthyrning av personal

NÖJDA KUNDER

 

“Jeshua Service hanterar vårt personalbehov och städning på ett utmärkt sätt”

 

Peter, Resturangägare