Hotellstädning

HOTELLSTÄDNING & BEMANNING STOCKHOLM


Med lång erfarenhet av städning på hotell ser vi till att alltid leverera bästa möjliga resultat. På hotell är det ett högt tempo och gästerna förväntar sig rena och fräscha rum, det vet vi. För att kunna möta branschens höga krav och behov, ser vi till att samtliga av våra lokalvårdare är utbildade inom hotellstäd. Innan arbetet påbörjas går vi tillsammans med er igenom de önskemål och behov ni har på våra tjänster. Därefter tar vi fram checklistor för att säkerställa att samma noggrannhet ska infrias vid varje städpass.

BLI KONTAKTAD

Lämna ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort för att erbjuda inom hotellstädning

 
 
 
Hyr diskare i Stockholm
Hyr diskpersonal i Stockholm

Hotellstädning i hela Stockholm

Vi på Jeshua Service erbjuder högkvalitativ hotellstädning. Tack vare våra erfarna och väl omtyckta hotellstäd personal får ni en noggrann städning ner till minsta detalj. Alla våra städtjänster skräddarsys efter era behov och önskemål. Vi är noga med att hålla en bra prisnivå på våra städtjänster.


Med lång erfarenhet av städning på hotell ser vi till att alltid leverera bästa möjliga resultat. På hotell är det ett högt tempo och gästerna förväntar sig rena och fräscha rum, det vet vi.

Hotellets & Gästens Bästa

När vi på tar på oss ett nytt uppdrag för städning blir vi en del av hotellet. Vi kämpar tillsammans med hotellets personal för ätt varje gäst ska få den bästa upplevelsen.


Vi lägger alltid stort fokus på ett gott samarbete med hotellets ledning och ser gärna att vi får ta del av nöjdhetsundersökningar och kritik som kommer från gästerna via olika kanaler för att tillsammans vidta förbättringar..

Bemanning till Hotell

Vi erbjuder städning av hotellrum, lobby, entréer, restauranger, barer och mycket mer. Våra kunniga städare vet hur man på bästa sätt planerar städningen så effektivt som möjligt för att hinna med alla rum samtidigt som rengöringen av allmänna ytorna sker kontinuerligt.


Oavsett om det är en- eller femstjärnigt, så är stora som små uppdrag lika viktiga för oss för att du som kund ska uppnå ditt mål med verksamheten.


Helhetsansvar & Planering

Hotell är en tillfällig bostad för gästerna, därför är det extra viktigt att lokalerna hålls konstant fräscha. Genom att anlita oss på Jeshua Service får ni en kunnig och professionell städfirma som tar ett helhetsansvar för hotellstädningen.


Vi sköter allt från planering till utförande och uppföljning. På så sätt kan ni vara trygga med att allt som ska göras verkligen blir gjort – med hög noggrannhet. 

Hotellstädning & Hotellbemanning i hela Stockholm

Vi utför hotellstädning och hotellstädarei hela Stockholm län och alla dess kommuner.
Känn dig välkommen att kontakta oss för hjälp med personal till ert hotell. Vi hjälper dig oavsett var i Stockholm ni finns: Botkyrka, Bromma, Danderyd, Haninge, Huddinge, Hägersten, Järfälla & Jakobsberg, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Sigtuna & Märsta, Salem, Södermalm, Södertälje, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Vallentuna samt Åkersberga

VÅRA TJÄNSTER

  • Hotellrumsstädning & Bemanning

  • Städning av allmänna ytor,  reception, lobby, gym, bar, 

  • Diskpersonal 

     

NÖJDA KUNDER

 

“Jeshua Service hanterar städning av vårt hotell med största belåtenhet ”

 

Sanna, Hotelldirektör

KONTAKT

 

kontakt@jeshuaservice.se

Hotellstädare i Stockholm

08-760 20 25