Om oss

Om oss 

Om oss - Jeshua Service

Jeshua Service är specialister på städning och arbetar i Stockholmsregionen. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, hotell, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Som ett erfaret och professionellt städföretag vet vi hur viktigt det är att din restaurang, lokal eller butik är snygg och ren för att dina kunder ska känna sig nöjda och vilja komma tillbaka.

 

Sedan starten har Jeshua Service expanderat verksamheten och erbjuder idag professionella städtjänster för kontor, hushåll, hotell, fastigheter och butiker. Vi är särskilt inriktade mot restauranger för disk och städning. Tack vare vårt konstanta arbete och engagemang inom städindustrin har vi i dagsläget haft nöjet att betjäna hundratals andra kunder i Stockholmsregionen.

 

Jeshua Service har sammanställt. Tack vare företagets expansion av verksamheten inom städindustrin har det gjort det möjligt för oss att erbjuda ett brett sortiment av regelbundna och kvalitativa städtjänster som passar dina krav och behov.

 

Erfarenhet, kvalitet, tillförlitlighet och flexibilitet är de egenskaper som har hjälpt oss att växa som ett städföretag. Vi är alltid flexibla för kundens specifika krav och önskemål och strävar alltid förbättra vårt arbete för att våra kunder ska vara nöjda.

 

Med oss kommer du att känna dig trygg, då vi har erfaren personal med rätt kompetens. Välkomna att höra av er till oss på Jeshua Service. Vi är tar fram lösningar som just passar dina behov och förutsättningar till en rimlig kostnad.

24/7 SERVICE


  • Resturangstädning för era behov
  • Diskpersonal med kort varsel
  • Flyttstädning till bästa pris

NÖJDA KUNDER

 

“Jeshua Service hanterar vårt personalbehov och städning på ett utmärkt sätt”

 

Peter, Resturangägare