Trädgårdsarbete Lidingö

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL &
HJÄLP I TRÄDGÅRDEN I LIDINGÖ

365

Trädgårdsskötsel

året om

Professionell trädgårdsskötsel

Vi är ett arbetar med trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning åt företag, föreningar och privatpersoner i hela Lidingö kommun.

Nöjda kunder och hög kvalité på utförda jobb är vår högsta prioritet. Våra utbildade och erfarna trädgårdsmästare och trädgårdsanläggare är en förutsättning för vårt arbetssätt.


Våra kunder är både privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder enstaka besök såväl som återkommande trädgårdsskötsel. Vi har fler avtalskunder och där vi tar löpande tar ansvar för trädgårdar, tomter och parker.


Vi arbetar i Lidingö samt hela Storstockholm året om!
Hör gärna av er via telefon, mejl eller kontaktformulär.

Tänster inom trädgårdsskötsel

Vi erbjuder bl.a. dess tjänster inom trädgårdsskötsel för dig på dig på Lidingö:

 • Gräsklippning
 • Lövkrattning
 • Ogräsrensning
 • Beskärning av träd, buskar och träd
 • Häckklippning
 • Plantering
 • Trimning
 • Röjning av sly
 • Lövkrattning & lövblåsning
 • Bortforsling av löv, kompost och gräsklipp

 • Grävarbeten

Dessutom erbjuder vi även planering av trädgårdar och planteringstjänster. Behöver ni förnya eller helt behöver hjälp med att nyanlägga en trädgård hjälper vi självklart er med det.


För längre uppdrag med trädgårdsskötsel erbjuder vi bra specialpriser. Ring oss för trädgårdsskötsel 08-760 20 25 så vi löser era behov av trädgårdsarbete på Lidingö!

BLI KONTAKAD

Lämna ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort för att erbjuda inom trädgårdsskötsel

 
 
 
Hyr diskare i Stockholm
Hyr diskpersonal i Stockholm

Timpris Trädgårdsskötsel Lidingö

Behöver du ha hjälp i din trädgård i Lidingö? Du som kund bestämmer själv om du vill ha hjälp vid enstaka tillfällen eller om du vill ha löpande hjälp genom hela året. Vi tar fram den bästa lösningen för just dig.


De flesta trädgårdstjänster räknas som hushållsnära tjänster och är därmed avdragsgilla till 50% med RUT-avdraget. Detta dras från direkt er faktura. Läs mer på Skatteverket.se

Är du ute efter förnyelse i trädgården?

Vi har bra timpris på trädgårdsskötsel, hör med oss. Är du berättigad till RUT-avdrag betalar du bara halva timpriset

Trädgårdshjälp i Lidingö

Under åren har vi hjälpt till i många trädgårdar i hela Lidingö med allt som kan tänkas när det gäller trädgårdshjälp.

Det brukar var många som behöver hjälp i början av säsongen så boka gärna din hjälp i god tid för att vara säkra på att få hjälp! De flesta av våra uppdrag kommer från rekommendationer från tidigare kunder på Lidingö, vilket vi är glada över.

 

Vårt mål och vår filosofi är att leverera konkurrenskraftig kvalitet till låga priser. Detta har lett till många nöjda återkommande kunder genom åren.

Prisvärt trädgårdsarbete

Idag är Jeshua Service mångas självklara val vid trädgårdsskötsel i Lidingö tack vare ständigt arbete med att leverera en hög nivå på vår personalen.


Trädgårdsgårdshjälp, trädgårdsmästare sökes eller specifikt vissa tjänster som plantering, krattning, lövblåsning ser vi att våra kunder söker efter. Kanske vet du inte direkt vad det är du behöver ha men att du behöver vår hjälp! Vi utför alla typer av trädgårdsskötsel för din trädgård på LIdingö. Tillsammans löser vi ut vad det är du och din trädgård behöver, för optimalt arbete.

 

För enklare tjänster som gräsklippning erjuder vi det desutom billigt och prisvärt.

Vårstädning av er trädgård

När våren kommer är dags att börja tänka på trädgårdssäsongen, så att du och trädgården får en bra start på sommaren.


Vi är förbereder din trädgård inför kommande soliga tider. Vårstädning passar för den lilla som stora trädgården. Vi hjälper vi dig att kratta löv, beskära ner döda växter, föryngra buskar, sopa rent från vinterns skräp samt förbereda trädgården för säsongen. Vi ordnar även med miljövänlig transport av det av trädgårdsavfallet.


Kontakta oss nu så du får den tid som passar dig bäst!

Trädgårdsskötsel i hela Stockholm

Vi utför trädgårdsskötsel och trädgårdshjälp i hela Stockholm län och alla dess kommuner.
Känn dig välkommen att kontakta oss för hjälp med trädgården. Vi hjälper dig oavsett var i Stockholm du bor: Botkyrka, Bromma, Danderyd, Haninge, Huddinge, Hägersten, Järfälla & Jakobsberg, Kungsholmen, trädgårdsskötsel Lidingö, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Sigtuna & Märsta, Salem, Södermalm, Södertälje, Solna, trädgårdsskötsel Stockholm, Sundbyberg, trädgårdsskötsel Täby, Vallentuna samt Åkersberga

24/7 SERVICE

 • Trädgårdskötsel för era behov

 • Vårstädning med kort varsel

 • Tradgårdsskötsel med avtal 

NÖJDA KUNDER

 

“Jeshua Service hanterar vårt trädgådsskötsel på bästa sätt”

 

Petra, Villägare

KONTAKT

 

kontakt@jeshuaservice.se

Trädgårdsskötsel i Stockholm

08-760 20 25